اخبار

مدیر اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه: کتابخانه دانشکده پزشکی از مجهزترین و منظم‌ترین کتابخانه‌های دانشگاه می‌باشد.

دکتر مهدی تقدسی، مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه در بازدید از کتابخانه دانشکده پزشکی اعلام کرد: کتابخانه دانشکده پزشکی از مجهزترین و منظم ترین کتابخانه های دانشگاه می باشد.

دکتر تقدسی افزود: در بازدیدهایی که از کتابخانه های دانشگاه و حتی دانشگاه های دیگر داشته ایم خوشبختانه شاهد نظم و ترتیب قابل توجهی در کتابخانه دانشکده پزشکی بودیم.

ایشان ضمن تشکر از رییس دانشکده و مسئول کتابخانه دانشکده بابت این نظم، خاطر نشان شد: کتابخانه دانشکده پزشکی می تواند الگوی مناسبی برای کتابخانه های سطح دانشگاه باشد و امید است کلیه دانشکده ها نیز به گونه ای مدیریت شوند که بتوان با استفاده از تمام ظرفیت، بهترین عملکرد را در ارائه خدمات شاهد باشیم.

گفتنی است ورود اطلاعات کتابها و پایان نامه ها به روز بوده و تگ (tag) امنیتی این مجموعه، آن را از سایر مجموعه ها متمایز کرده است.