اتاق آکوستیک در کتابخانه مرکزی دانشگاه راه اندازی شد.

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه از راه اندازی اتاق آکوستیک در کتابخانه مرکزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مهدی تقدسی گفت: در راستای توسعه رویکرد ترجمان دانش و کاربرد نتایج حاصل از تحقیقات از حوزه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همسو با سیاستهای معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به راه اندازی اتاق آکوستیک در کتابخانه مرکزی دانشگاه کرد.

وی افزود: این اقدام به منظور افزایش آگاهی ذینفعان پژوهش برای تهیه پادکست که از یکی راه های تقویت زیرساخت دانشگاه بوده، انجام شد.

دکتر تقدسی همچنین ضمن تقدیر از حمایت معاون تحقیقات و فناوری و ریاست دانشگاه که نگاهی ویژه به تقویت زیرساخت های دانشگاه دارند افزود:مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه آمادگی خود را نسبت به ارائه خدمات به اعضای هیات علمی، محققین، پژوهشگران و فناوران دانشگاه اعلام می دارد.