نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ویرایش ماه جولای ۲۰۲۲ نظام رتبه‌بندی جهانی Webometrics منتشر گردید.

این نظام رتبه‌بندی به ارزیابی حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در حوزه وب می پردازد، در رتبه بندی اخیر سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و تربیت مدرس به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری در گروه علوم پزشکی قرار دارند. دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با 2درصد تغییر مثبت نسبت به ژانویه ۲۰۲۲ همچنان در رتبه نهم قرار دارد.

وبومتریک (Webometrics) یا رتبه بندی وب سایتهای دانشگاهی
                 رتبه بندی وبومتریکس که به ارزیابی پژوهشی و آموزشی دانشگاهها در حوزه وب می پردازد هر ساله در ماه ژانویه و جولای به رتبه بندی دانشگاه های جهان می پردازد، رتبه‌بندی Webometrics (وب‌سنجی) در سال 2004 توسط آزمایشگاه  Cybermetrics، واحدی از انجمن ملی تحقیقات اسپانیا، تهیه شده است.
             مبانی نظام رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس براساس ۳ شاخص تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرارشده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility) با وزن ۵۰ درصد، تعداد استنادات ۲۱۰ نویسنده پراستناد دانشگاه در Google Scholar (شاخصOpenness/Transparency) با وزن ۱۰ درصد و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرار گرفته در بین ۱۰ درصد مقالات پراستناد موضوع مربوطه در سایت SCImago (شاخص Excellence/Scholar) با وزن ۴۰ درصد است.