مراسم بزرگداشت سردار دلها و شهدای همرزمش برگزار شد

مراسم بزرگداشت سردار پرافتخار جبهه مقاومت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای همرزمش صبح امروز با اجتماع دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور خیل گسترده مدیران ارشد، اساتید، کارکنان و دانشجویان در مسجد امام صادق(ع) دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین افشار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مسئول استانی نهادهای نمایندگی در استان در مراسم بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی گفت:داغ شهید سلیمانی اندوه بزرگی بر جمیع آزاد مردان جهان بود و این اندوه صرفا مختص ایرانیان نیست.

وی اظهار داشت: باید بیاندیشیم که حاج قاسم سلیمانی با دلها چه کرده که تمام ایران از پیر و جوان، زن و مرد، کوچک و بزرگ در کوچ او رستاخیزی به پا کردند.